Täällä taasen

Pressipassi Loma alkaa olla jo loppusuoralla, ja tällä viikolla myös parin päivän koulutuskin  jo edessä. Paluu arkeen ja arjen todellisuuteen on totta, ja hyvä näin. Kesä meni nopeasti, kuten aina, mutta ei kuitenkaan huomaamatta.

Yhtenä koulutehtävänä on ollut kuvaaminen. Laitoin joitain kesän kuviani Flickeriin esille, pääset sinne napsauttamalla sivun oikean puolen pikkukuvia. Tai vaihtoehtoisesti voit myös klikata allaolevaa flaijeria, josta pääset perille.

Flickerissa on nyt kolme uutta kansiota: Kökar, Källskär ja Down By The Laituri 2008. Huivistaan kannattaa pitää kiinni, sillä kuvia on yhteensä yli satakunta kappaletta.

Koska tykkään ihan mahdottomasti kotipuolen saaristosta, niin tottahan sieltä piti myös pläjäyttää joitakin kuvia. Kökar ja Källskär ovat Ahvenanmaan saaristoa, ja sieltä nämä kuvat.

Hain myös koulutuksen varjolla kuvauslupaa DBTL:iin, ja ilokseni sain pressipassin tapahtumaan (kiitos vain tiedotuksen Kari Rantalalle!). Kuvaaminen pimeässä teltassa heiluvien ukkojen seassa oli haastavaa, mutta jotain sentään jäi käteen.

 

                                        mielenliikkeitä

Mainokset

2 responses to “Täällä taasen

  1. Moikka Lasse!

    Tosi upeita kuvia olet ottanut. Itsekin hengailin Turussa Down By The Laiturissa, mutta en nähnyt konserrtteja. Nyt kun katsoin kuviasi, niin ihan kuin olisin ollutkin konsertissa.
    Anne

  2. Kiitos kommenteista, Anne. Mukavaahan se toki on, jos jotkut kuvat onnistuivat herättämään huomiosi. Tuo kuvaustilanne oli aika haastava, ja huomasin, että tarvitsen oppia vielä rutkasti…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s